latinica  ћирилица
12/10/2022 |  18:48 | Аутор: СРНА

Аулић: Разумљива је нервоза оних за које више не постоји достојанствен излаз

Члан Главног одбора СНСД-а Саша Аулић рекао је да је нервоза ПДП разумљива, јер су дубоко загазили на терен из којег више не постоји достојанствен излаз.
Саша Аулић - Фото: РТРС
Саша АулићФото: РТРС

Реагујући на питање потпредсједника ПДП-а Игора Црнатка упућено СНСД-у због чега су нервозни, ако, како каже, нису крали на изборима, Аулић је рекао да не разумије о каквој нервози говори Црнадак.

- Ако мисли да смо нервозни због тога што његова страначка колегиница отворено говори о политичким притисцима и везама ПДП-а и ЦИК-а - нисмо, јер смо то знали и раније - истакао је Аулић и поручио да су ових дана нервозни само они којима је народ на изборима по ко зна који пут ускратио повјерење, па су сада принуђени да се ослоне на незаконито дјеловање својих страначких колега из ЦИК-а.

- Нервозни су само они којима једино преостаје очајничка нада да ће уз њихову помоћ успјети некако да прекроје јасно изражену изборну вољу народа. Нервозни су они којима су монтирани видео-записи са лажним гласачким листићима крунски доказ за наводну изборну крађу којом камуфлирају сопствени изборни пораз - истакао је Аулић.

Он је додао да је њихова нервоза стога разумљива, јер су дубоко загазили на терен из којег више не постоји достојанствен излаз.

- И смијешно је да о томе говори баш Црнадак, који је толико вјеровао у изборни резултат, да се благовремено и за сваки случај евакуисао на врх компензационе листе - рекао је Аулић.