latinica  ћирилица
25/10/2022 |  19:16 ⇒ 20:19 | Аутор: РТРС

Цвијановић поручила ЦИК-у: Ако наставите овако биће нас 100.000 пред вашим вратима (ФОТО/ВИДЕО)

Ми смо имали изборе 2. октобра и тамо показали шта је воља народа, а онда је нелегални ЦИК одлучио да оне који су легално изабрани склони у страну и да ради по налогу опозиције, изјавила је предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић на народном митингу "Отаџбина зове" у Бањалуци.
Жељка Цвијановић (Фото: instagram.com/zeljka.cvijanovic/) -
Жељка Цвијановић (Фото: instagram.com/zeljka.cvijanovic/)

Цвијановић је истакла да је народ бирао и њу и Милорада Додика и све партије које годинама раде за Републику Српску.

- Овдје смо и да поручимо нелегалној Централној изборној комисији да ако нас је овдје 50.000 онда ће пред вратима ЦИК-а бити 100.000 зато што сте одлучили да крадете наше гласове и да први пут бројите и пребројавате гласове у Сарајеву јер је то тражила издајничка опозиција. Требамо да чувамо Српску и оно што нам је дала, а то је право на живот, слободу и да будемо изабрани како народ Српске то хоће, а не како хоће они који сједе у амбасадама - поручила је Цвијановић.

- Овако изгледа велики народни скуп! Овако изгледа када зове наша отаџбина, Република Српска! Порука је јасна - бранићемо и одбранићемо изборну вољу наших грађана! Не постоји тај ЦИК, амбасадори, нити Шмит, који нам могу одузети право на слободан избор представника Републике Српске! Живјела Република Српска! - написала је Цвијановић на свом Инстаграм налогу. 

      View this post on Instagram

A post shared by Жељка Цвијановић (@zeljka.cvijanovic)