latinica  ћирилица
25/10/2022 |  19:31 ⇒ 21:18 | Аутор: РТРС

Додик: Имамо снагу да се одупремо онима који би мијењали наш начин живота (ФОТО/ВИДЕО)

Ми нисмо народ који мрзи, који хоће нешто што није његово, Српска је земља која се воли, рекао је Милорад Додик, предсједник СНСД-а, са народног митинга за одбрану Републике Српске под називом "Отаџбина зове", који је одржан у Бањалуци.
Милорад Додик - Фото: РТРС
Милорад ДодикФото: РТРС

- Хвала за ову дивну ноћ, ово је још једна наша ноћ, јер имамо снагу да се одупремо свима који би мијењали наш начин живота - поручио је Додик са Трга Крајине, гдје се окупило око 50.000 људи.

Имао је поруку и за опозицију.

- Милорад Додик, СНСД и наши коалициони партнери већ 12 пута побјеђујемо на изборима, и нисмо се уморили. Мене не треба нико да брани, јер док ме бира народ, бићу ту за њега. Нећу никада покушати да то урадим мимо народне воље - истакао је Додик.

Додик је нагласио да у Српској могу да живе другачији, они који другачији мисле, јер је широка за све, и нема порука мржње.

- Ово није БиХ која мрзи Србе. Било је тешких дана, ноћи, а једино ми је било важно да се са тих састанака вратим и поручим народу: "Урадили смо добру ствар за Републику Српску" - истакао је Додик.

      View this post on Instagram

A post shared by Милорад Додик (@mdodik.official)

Додик је истакао да је спреман на националну и личну жртву за Републику Српску и да неће дозволити да се губи снага Српске.

- Милорад Додик и сви ми које видите овдје смо завјетовани Републици Српској, и нећемо одступити. Ми не одлазимо, ми тек долазимо - истакао је Додик.

 

Додик је додао да у Српској могу да слободно живе други и другачији, на шта је поносан.

- Та Српска је наш завјет и остаће јер је широка за све. Није ово БиХ која мрзи Србе, неће Српску. И ово није народ који је спреман да изгуби слободу да би се додворио некима који ионако губе своју слободу - рекао је Додик.