latinica  ћирилица
19/11/2022 |  13:27 ⇒ 20:04 | Аутор: РТРС

Полупани прозори и врата на кући начелника општине Рибник, ухапшено једно лице (ФОТО/ВИДЕО)

У Доњим Врбљанима полупана су врата и прозори на кући начелника општине Рибник Небојше Караћа. Лице које је извршило напад на кућу ухапшено је.
Рибник: Полупани прозори на кући - Фото: РТРС
Рибник: Полупани прозори на кућиФото: РТРС

Из Полицијске управе Мркоњић Град саопштено је да су полицијски службеници Полицијске станице Рибник 18. новембра 2022. године лишили слободе лице иницијала Љ.К. из Рибника због постојања основа сумње да је починило кривичо дјело оштећење и одузимање туђе ствари.

У Полицијску станицу Рибник пријављено је да је на породичној кући оштећеног лица Н.К. у мјесту Доњи Врбљани, општина Рибник, лице Љ.К. полупало више прозора, наводи се у саопштењу.

Фото: РТРС

Одмах по пријави на лице мјеста догађаја је изашла патрола полицијских службеника Полицијске станице Рибник која је установила да су наводи пријаве тачни и на лицу мјеста затекли су осумњиченог Љ.К. који је лишен слободе.

Фото: РТРС

Алкотестирањем лица утврђено је присуство алкохола у организму у количини од 3,09 g/kg.

О свим околностима и прикупљеним чињеницама обавијештен је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука, који је наложио да се над осумњиченим лицем изврши криминалистичка обрада, а да се по комплетирању предмета у редовној процедури достави извјештај за кривично дјело оштећење и одузимање туђе ствари.

Све даље мјере и радње предузимаће се по налогу поступајућег тужиоца.