latinica  ћирилица
20/11/2022 |  11:00 | Аутор: РТРС

Стевандић: Припадници МУП-а Српске били су и остали гарант безбједности свих грађана

Предсједник Народне скупштине Републике Српске Ненад Стевандић, у име Народне скупштине и у своје име, честитао је министру унутрашњих послова Српске Драгану Лукачу и директору Полиције Српске Синиши Кострешевићу Крсну славу МУП-а - Светог арханђела Михаила, саопштено је из НСРС.
Ненад Стевандић - Фото: СРНА
Ненад СтевандићФото: СРНА

- Вама, вашим сарадницима и свим припадницима Министарства унутрашњих послова Републике Српске упућујем срдачне честитке поводом Крсне славе Светог арханђела Михаила, са жељом да наставите да чувате мир и безбједност Републике Српске - навео је Стевандић у честитки.

Предсједник НСРС је истакао да је обиљежавање Крсне славе прилика да се са поносом и поштовањем сјетимо и одамо почаст свим припадницима МУП-а, који су у одбрамбено-отаџбинском рату дали животе за стварање Републике Српске и одбрану слободе српског народа.

- Припадници МУП-а и Полиције Српске, личним залагањем, посвећеношћу и, одговорним и професионалним радом били су и остали гарант безбједности свих грађана Српске и заштите уставног поретка. Поносни смо на нашу модерну, професионалну и одговорну Полицију, која је увијек уз свој народ и своју Републику Српску - додаје се у честитки предсједника НСРС.

Стевандић је и поводом Дана Високе школе унутрашњих послова свим полазницима ове установе и њиховим наставницима упутио честитке и пожелио им успјешан рад у будућности. 

- Још једном свим припадницима МУП-а желим срећну Крсну славу, много здравља, среће и успјеха у приватном и професионалном животу - наведено је у честитки предсједника НСРС.