latinica  ћирилица
23/11/2022 |  10:31 ⇒ 10:33 | Аутор: РТРС

Ухапшено лице са потјернице, пронађени хашиш и кокаин

Припадници Полицијске станице Лакташи ухапсили су лице чији су иницијали А.З. из тог града на основу три расписане централне потјернице због почињених кривичних дјела, те код њега пронашли одређену количину хашиша и кокаина.
Полиција Српске - Фото: РТРС
Полиција СрпскеФото: РТРС

Полицајци су током контроле аутомобила "ауди" у којем је лице А.З. било путник утврдили да су за њим, према наредби Основног суда у Бањалуци, расписане три централне потјернице због почињених кривичних дјела тешка крађа, тешка тјелесна повреда и спречавање службеног лица у вршењу службене радње, те распис о трагању Полицијске станице Бањалука Лазарево због кривичног дјела угожавање сигурности.

Код А.З. је приликом хапшења и прегледа пронађена и одузета одређена количина хашиша, упакованог у прозирни танки целофан и пластичну врећицу са траговима кокаина.

Дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука изјаснио се да је ријеч о кривичном дјелу недозвољена производња и промет опојних дрога, а А.З. ће након криминалистичке обраде бити предато полицијским службеницима Окружног центра Судске полиције Бањалука.