latinica  ћирилица
24/11/2022 |  21:17 ⇒ 22:18 | Аутор: СРНА

Гујон: Срби свим срцем навијају за фудбалску репрезентацију Србије

Директор Управе за сарадњу с дијаспором и Србима у региону Арно Гујон вечерас прати из Бањалуке први наступ репрезентације Србије на Мундијалу уз поруку да се на овакав начин исказује јединство и солидарност према играчима Србије у нади да ће побиједити.
Арно Гујон - Фото: СРНА
Арно ГујонФото: СРНА

Гујон је вечерас у Спортској дворани "Борик" у Бањалуци подијелио 1.000 застава Србије публици која прати утакмицу против Бразила на Мундијалу у Катару.

- У Бањалуци је атмосфера невјероватна и овдје се навија још јаче за Србију, а свакако је лијепо видјети топлу атмосферу и хиљаде националних и државних застава како се вијоре - рекао је Гујон новинарима у Бањалуци.

Он је истакао да у дијаспори, од Америке до Аустралије, па све до Француске, Срби свим срцем навијају за фудбалску репрезентацију Србије.

Директор Спортске дворане "Борик" Ненад Талић изразио је задовољство због прилике да се организује праћење утакмице Србија-Бразил.

- Драго нам је и што је Арно Гујон подржао ове активности. Трудићемо се и даље да организујемо овакве догађаје у будућности, јер је лијепо видјети оволики број навијача на једном мјесту како заједно навијају и бодре репрезентацију Србије - додао је Талић.

Промотер вечерашњег догађаја је Бањалучанин Срђан Бабић, репрезентативац Србије у фудбалу који игра у Катару.