latinica  ћирилица
25/11/2022 |  15:09 ⇒ 15:19 | Аутор: СРНА

Уговор о донацији средстава за модерно кошаркашко игралиште у Козарској Дубици

Начелник општине Козарска Дубица Раденко Рељић потписао је са директором Фонда за избјегла, расељена лица и за сарадњу са Србима у региону АП Војводине Александром Ђедовцем уговор о донацији 10.000 евра, на основу којег ће ова општина ускоро добити модерно кошаркашко игралиште.
Раденко Рељић и  Александар Ђедовић - Фото: СРНА
Раденко Рељић и Александар ЂедовићФото: СРНА

- Ријеч је о донацији Фонда за избјегла, расељена лица и за сарадњу са Србима у региону АП Војводине, на чији позив смо се одазвали и ево данас направили први корак у овој значајној сарадњи. Велико хвала нашим пријатељима, а ова донација ће свакако значити дубичким спортистима - рекао је Рељић новинарима.

Он је прецизирао да ће кошаркашко игралиште на спортском центру у Козарској Дубици добити ново рухо и модерно уређен терен по свјетским стандардима.

Рељић је додао да општина Козарска Дубица намјерава у наредном периоду системски радити на уређивању свих спортских терена.

Потписивању уговора у згради Аутономне покрајиме Војводине данас су присуствовали и начелник општинског Одјељења за стамбено-комуналне послове Даријан Бабић и начелник Одјељења за пољопривреду Душко Бодиловић.