latinica  ћирилица
27/11/2022 |  16:32 ⇒ 16:32 | Аутор: ТАНЈУГ

Селектор Камеруна уочи утакмице са Србијом: Борићемо се до краја

Свјесни смо да пораз против Србије значи и повратак кући и зато ћемо дати све од себе и борити се до краја, изјавио је данас селектор Камеруна Ригоберт Сонг.
Ригоберт Сонг (Фото:  EPA-EFE/ABIR SULTAN) -
Ригоберт Сонг (Фото: EPA-EFE/ABIR SULTAN)

Србија и Камерун сутра од 11 сати играју меч другог кола Г групе на Мундијалу.

- Морамо да дамо 120 одсто. Против Швајцарске смо добро почели, али пресудила је једна грешка у одбрани. Нећемо много мијењати у нашој игри, покушаћемо да исправимо грешке и спремни смо да потражимо начин да побиједимо -  казао је Сонг на конференцији за медије.

Он се посебно захвалио навијачима из Камеруна који дају снажну подршку екипи, упркос серији од осам узастопних пораза на Мундијалима.

- Кључ је да користимо шансе. Да смо против Швајцарске искористили наше прилике, сада би било другачије. Чека нас захтјеван меч, устајемо рано, термин је дневни, али спремни смо - поручио је Сонг.

На питање да ли сада познаје фудбалере Србије, пошто је послије жријеба рекао да не познаје ниједног, Сонг је рекао да је ривал јак, али да не жели да прича о детаљима.

- Гледали смо меч против Бразила, био је спектакл, а на нама је сада да пронађемо слабе тачке ривала и да их искористимо - закључио је Сонг.