latinica  ћирилица
30/11/2022 |  08:49 ⇒ 09:01 | Аутор: РТРС

Код лица пронађена марихуана

Полицијски службеници Полицијске управе Мркоњић Град 29. новембра 2022. године лишили су слободе лице иницијала М.Ј. из Шипова због постојања основа сумње да је починило кривично дјело недозвољена производња и промет опојних дрога, саопштено је из ПУ Мркоњић Град.
Марихуана - Фото: РТРС
МарихуанаФото: РТРС

Полицијски службеници Одјељења криминалистичке полиције ПУ Мркоњић Град су на основу усмене наредбе Основног суда Мркоњић Град извршили претрес породичне куће и помоћних објеката у општини Шипово које користи осумњичено лице М.Ј. из Шипова.

Том приликом пронађена је и одузета једна пвц врећица у којој се налазила одређена количина зелене биљне материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу марихуану, наводи се у саопштењу.

О свим околностима и прикупљеним чињеницама обавијештен је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука који је наложио да се осумњичени након завршене криминалистичке обраде отпусти на слободу, а да се по комплетирању предмета у редовној процедури достави извјештај о почињеном кривичном дјелу недозвољена производња и промет опојних дрога.