latinica  ћирилица
30/11/2022 |  18:52 ⇒ 20:08 | Аутор: РТРС

"Аутопутеви Републике Српске" - попуст на цијену ТАГ уређаја (ВИДЕО)

"Аутопутеви Републике Српске" првог октобра покренули су тромјесечну акцију попуста на цијену ТАГ уређаја, као и на допуну корисничког рачуна с циљем повећања броја корисника електронске наплате путарне на ауто-путевима у Српској.
Ауто-пут - Фото: РТРС
Ауто-путФото: РТРС

Корисници умјесто досадашњих 40 овај уређај могу купити за 20 КМ, а при допуни корисничког рачуна остварују попуст од 20 умјесто досадашњих 15 одсто.

Бржи проток возила без заустављања на наплатним кућицама, само је један од бенифита ТАГ уређаја за електронску наплату путарине.

За првих мјесец дана акције, продато је 3.400 уређаја. Слободан Живанић често се вози Ауто-путем "9. јануар" на релацији од Прњавора до Бањалуке, о куповини ТАГ уређаја размишљао је и раније, па је акција, дошла у прави час.

- Морам рећи да је исплатива опција куповине ТАГ уређаја, приликом куповине истог добио сам 50 одсто попуста, а и приликом допуне добио сам попуст од 20 одсто. Поред тога, штедим и вријеме - каже Живанић.

Фирме са пет и више возила које имају ТАГ уређаје могу фактуру добити на крају мјесеца и на осову потрошње, платити рачун. 

Опширније у видеу: