latinica  ћирилица
30/11/2022 |  19:36 | Аутор: ТАНЈУГ

Обрадовић: Ко год буде на терену мора да пружи максимум

Утакмица против Валенсије је изузетно важна за нас, као и свака у Евролиги, изјавио је тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић дан прије утакмице са Валенсијом.
Жељко Обрадовић (Фото: EPA-EFE/L. Rico, илустрација) -
Жељко Обрадовић (Фото: EPA-EFE/L. Rico, илустрација)

Кошаркаши Партизана сутра од 20 часова и 45 минута играју против Валенсије у оквиру 11. кола Евролиге.

- Паметни људи увијек извлаче поуке. У посљедњих седам дана смо имали три изузетно тешке утакмице против тимова који су фаворити за Ф4 и против Црвене звезде која је уз поштовање свих других тимова, наш главни конкурент у АБА лиги. Било је доста добрих тренутака али је било и веома лоших. То је оно о чему смо причали, пробали да реагујемо на јучерашњем тренингу и пробаћемо да реагујемо вечерас. Проблем је што послије утакмице у Мадриду практично нисмо ни на једном тренингу имали Лесора који је имао велику жељу да помогне тиму али су се посљедице тога што није тренирао осјетиле - рекао је Обрадовић.

Он је истакао да не зна ни да ли ће Лесор бити у стању вечерас да тренира.

- Све то итекако утиче на план и припрему утакмице јер ако имам само три висока играча на тренингу, покушавам да укључим некога од спољних играча да ту позицију покрије. Играмо на домаћем терену, ја сам причао играчима да избију из главе да ли играмо у Београду или ван Београда, али чињеница је да овдје имамо вјетар у леђа од наших навијача и надам се да ће то тако бити сутра увече - изјавио је Обрадовић за званични сајт клуба.