latinica  ћирилица
02/12/2022 |  13:21 | Аутор: РТРС

ККИ Врбас за викенд у Београду: Желе нове побједе у НЛБ лиги

Кошаркашки клуб инвалида Врбас у недјељу, 4. децембра одиграће двије утакмице у Београду у оквиру другог турнира Регионалне НЛБ лиге. Први ривал биће им екипа Загреба (почетак у 13.15 часова), док ће од 16.45 часова играти против домаћег тима Сингидунум Црвена Звезда, а оба дуела се играју у дворани "Александар Николић".
ККИ Врбас - Фото: РТРС
ККИ ВрбасФото: РТРС

- Иако ћемо и овог пута бити ослабљени, јер имамо проблема са повредама, ипак се надамо новим побједама. Биће изузетно напорно у једном дану одиграти двије тешке утакмице, прву са Загребом, а неће бити нимало лако са домаћим саставом. И поред свега тога убијеђен сам да смо квалитетнији и да ћемо наставити са успјешном серијом добрих резултата у текућој сезони - изјавио је Маринко Умичевић, предсједник Кошаркашког клуба инвалида Врбас чији су играчи недавно освојили јесењу титулу Премијер лиги БиХ без изгубљене утакмице.

Парови другог турнира: КК ОСИ Парамонт - ККК Сингидунум Црвена Звезда (11.30), ККИ Врбас - ККИ Загреб (13.15), ККИ Загреб - КК ОСИ Парамонт (15), ККК Сингидунум Црвена звезда - ККИ Врбас (16.45).

За крај додајмо да су у ККИ Врбас недавно послали пријаву играча за наступ у Европа купу који ће се од 9. до 12. марта 2023. године одиграти у Спортској дворани "Борик" у Бањалуци.