latinica  ћирилица
02/12/2022 |  17:55 ⇒ 18:32 | Аутор: РТРС

Уочи празника попуњени смјештајни капацијети у највећем граду Српске (ВИДЕО)

Празнична сезона у највећи град Српске вратила је завидне статистичке податке када је у питању број најављених туриста. Смјештајни капацитети у већини хостела и хотела попуњени су мјесецима уназад, а Бањалука се поново нашла у топ 10 свјетских туристичких дестинација.
Бањалука - Фото: РТРС
БањалукаФото: РТРС

Крајишка љепотица својим примамљивим туристичким аранжманима и понудама није разочарала ни ове године. Свједок томе су већином попуњени смјештајни капацитети.Повећање броја туриста у Бањалуци омогућио је и аеродром у Маховљанима. 

Мјесто више тражило се у бањалучким хостелима. Заинтересовани посјетиоци нису губили вријеме, па су свој смјештај резервисали мјесецима раније.

Слична ситуација је и у хотелима. Капацитети су одавно попуњени.

Град Бањалука домаћин је великог броја манифестација, концерата и догађаја. У циљу што адекватније промоције највећег града Српске, празнична сезона већ је увелико почела.

Бањалучани, као и бројни туристи који ће Нову годину дочекати у једном од најљепших градова Српске, имаће прилику да уживају веселећи се са многобројним извођачима. Неће мањкати ни изузетних гастрономских понуда, које су карактеристичне за наш лијепи град.