latinica  ћирилица
02/12/2022 |  20:44 ⇒ 03/12/2022 | 07:39 | Аутор: РТРС

Убијен мушкарац у Бањалуци; Блокирани излази из града (ВИДЕО)

На бензинској пумпи у бањалучком насељу Борик, код Тржног центра Меркатор, пронађено је тијело мушкарца.
Убиство у Бањалуци - Фото: РТРС
Убиство у БањалуциФото: РТРС

Како сазнајемо, тијело мушкарца пронашао је радник пумпе, а на мјесто догађаја изашли су полиција и Хитна помоћ. Полиција обезбјеђује мјесто догађаја и не дозвољава никоме да приђе.

"Независне" незванично сазнају да је младић А.Б. (28) насмрт избоден.

Бањалучкој Полицијској управи пријављено је вечерас да се код бензинске пумпе на Булевару српске војске у Бањалуци налази тијело мушкарца.

- Полицијској управи Бањалука око 19.40 сати пријављено је да се на бензинској пумпи налази лице које не даје знаке живота. Поступајући по пријави службеници су изашли на мјесто догађаја и пронашли мушко лице које не даје знаке живота - потврђено нам је у ПУ Бањалука.

Полиција предузима све мјере и радње у циљу утврђивања околности ове пријаве. Такође су блокирани излази из града, а полицијски службеници наоружани дугим цијевима претресају возила у више насеља.

У појединим медијима се појавио узнемирујући видео снимак са надзорних камера, на којем се види како један младић трчи за другим који је видно повријеђен. Након тога он пада на земљу, након чега му други младић неколико пута наноси повреде ножем.