latinica  ћирилица
03/12/2022 |  19:02 ⇒ 19:03 | Аутор: РТРС

Ухапшен разбојник који је опљачкао бензинску пумпу у Градишци (ФОТО)

Лице чији су иницијали Д.И. ухапшено је због сумње да је протекле ноћи пријетећи пиштољем украло 1.770 КМ од радника бензинске пумпе у Градишци.
Полицијска управа Градишка -
Полицијска управа Градишка

Из Полицијске управе Градишка саопштено је да су припадници те управе идентификовали и лишили слободе лице Д.И. из Градишке, осумњичено да је извршило разбојништво.

У саопштењу се наводи да је Полицијској станици Градишка око 3.30 часова пријављено да је то кривично дјело извршило непознато лице над радником бензинске пумпе у Улици Авде Ћука.

- Радећи на расвјетљавању кривичног дјела, полицијски службеници идентификовали су и лишили слободе лице иницијала Д.И. које се сумњичи да је пријетњом употребе ватреног оружја - пиштоља, од радника отуђило новац у износу од око 1.770 КМ - истиче се у саопштењу.

Фото: ПУ Градишка

Из полиције додају да су пронађени новац, пиштољ, гардероба, као и други предмети који ће послужити као доказ у кривичном поступку.

О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног тужилаштва Бањалука, који је наложио да буду предузете мјере и радње на документовању предмета, те да у редовној процедури против лица Д.И. буде поднесен извјештај за извршено кривично дјело.