latinica  ћирилица
09/12/2022 |  17:00 | Аутор: ТАНЈУГ

Ивановић пред Морнар: Изванредни су, биће тешко

Очекује нас утакмица са врло опасном екипом, која има изванредну транзицију и одличне шутере, јасно је да ће нам бити веома тешко, изјавио је тренер кошаркаша Црвене звезде Душко Ивановић уочи утакмице против Морнара у АБА лиги.
Душко Ивановић (Фото: EPA-EFE/SERGEI ILNITSKY, илустрација) -
Душко Ивановић (Фото: EPA-EFE/SERGEI ILNITSKY, илустрација)

Црвено-бијели сутра од 18 часова дочекују екипу из Бара у 10. колу регионалног такмичења, мање од 48 часова након побједе против Партизана у Евролиги.

- Овом приликом када причамо о екипи Морнара морам да поменем браћу Павићевић који су подигли ниво кошарке у Бару и Црној Гори и њихов рад је заиста за дивљење - рекао је за клупски сајт тренер црвено-бијелих од чијег доласка на клупу екипа има осам узастопних побједа.

Капитен Звезде Бранко Лазић истиче да екипу чека тежак посао.

- Освјежићемо се и спремни дочекати утакмицу, другу у овом мини циклусу у коме ћемо одиграти чак четири за седам дана. Позивам наше навијаче да без обзира на смањен капацитет хале у суботу, дођу и пруже нам подршку - рекао је Лазић.

Након суботње утакмице против Морнара екипу Црвене звезде очекује дупло коло Евролиге и дуели са Жалгирисом и Арманијем у Београду, 13, односно 15. децембра.