latinica  ћирилица
10/12/2022 |  17:29 ⇒ 20:17 | Аутор: РТРС

Породица Вуловић захваљујући организацији "Срби за Србе" имаће боље услове за живот (ВИДЕО)

Самохрана мајка Весела Вуловић (27) и њена четири сина Растко, Георгије, Самсон и Вук из Јелић Потока надомак Теслића, захваљујући Хуманитарној организацији "Срби за Србе" и Теслићанима, имаће боље услове за живот.
Породица Вуловић - Фото: РТРС
Породица ВуловићФото: РТРС

Обновљен им је спрат куће у којој живе, што сами кажу никада не би успјели.

Нема ријечи којим се може описати срећа самохране мајке Веселе и њена четири сина узраста од три до 10 година.

Стара и дотрајала столарија замијењена је новом, урађена је изолација и фасада, док је унутрашњост опремљена новим намјештајем и бијелом техником.

- Нисам могла ни сањати да ће се то десити, ја сам срећна зато што је сад мојој дјеци пуно боље, љепше. Кад видим да су они срећни и ја сам срећна - каже мајка Весела.

Соба са креветима на спрат и радним столовима, највише је одушевила дјечаке.

Желим да се захвалим свим људима који су нам помогли и обећавам да ћемо ја и моја браћа једног дана да помогнемо неком другом као што сте и ви нама - каже осмогодишњи Самсон.

Реконструкција куће почела је средином септембра и коштала је 41.000 марака.

Други спрат куће нисмо имали средстава, надамо се да ће то некада породица из својих средстава да реализује, да би имали лагоднији живот.

Хуманитарна организација "Срби за Србе" у Tеслићу је до сада стамбено збринула осам породица. Посла ће имати и у наредној години, јер су већ предложене двије породице којим је неопходан нови дом.