latinica  ћирилица
26/12/2022 |  22:28 ⇒ 27/12/2022 | 07:28 | Аутор: СРНА

Цвијановић: Донаторске акције - велика подршка свему што раде институције Српске

Српски члан и предсједавајућа Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић изјавила је да је донаторско вече "С љубављу храбрим срцима" прилика да институције и грађани Српске заједно искажу своју љубав и солидарност са свима онима којима је помоћ потребна.
Жељка Цвијановић - Фото:
Жељка ЦвијановићФото:

Она је нагласила да је донаторско вече "С љубављу храбрим срцима" и велика подршка свему ономе што раде институције Републике Српске.

- Није само ствар да институције ураде свој посао, потребни су и ови посебни дани када се окупимо заједно, институције и наши грађани, када можемо да будемо дио једне овако велике акције и да искажемо своју љубав и солидарност са свима онима којима је помоћ потребна - рекла је Цвијановићева вечерас новинарима у Бањалуци.

Она је нагласила да је ријеч о емотивним разговорима са грађанима Републике Српске који их позивају телефоном, наводећи да су сви они пуни жеље и љубави да помогну и да покажу племенитост.

- Помажемо онима којима је помоћ потребна, а наше су емоције највеће када су у питању дјеца. Нека ова акција служи својој сврси и помогне свим малишанима којима ће бити неопходно, а послије ове акције сигурно ћемо поново бити поносни - поручила је Цвијановићева.

Цвијановићева је додала да је поносна на оно што су радили претходних 13 година, подсјетивши да је током четири године на позицији предсједника Републике Српске била на челу ове акције и да јој је познато са колико љубави и емоција се све то ради и колико буду поносни на крају када се заврши та акција.

Под покровитељством предсједника Републике Српске Милорада Додика у Административном центру Владе Републике Српске одржано је 13. донаторско вече "С љубављу храбрим срцима", чији је циљ прикупљања средстава за набавку транспортних инкубатора породилиштима Републике Српске.