latinica  ћирилица
17/01/2023 |  19:47 ⇒ 21:46 | Аутор: СРНА

Петровић: Урушавајући моје име, Вукановић покушава да завлада Херцеговином

Предсједник Градског одбора СНСД-а Требиње Лука Петровић изјавио је да је он највећа опсесија и сметња народном посланику Небојши Вукановићу, који покушава да завлада Херцеговином урушавајући његово име.
Лука Петровић - Фото: РТРС
Лука ПетровићФото: РТРС

- Позната је реторика Небојше Вукановића. Његова највећа сметња и опсесија је Лука Петровић јер он урушавајући моје име, личност, диплому и каријеру покушава да себе, који нема ни каријеру, ни диплому, ни никакво дјело иза себе, стави у први план и завлада Херцеговином, а једино по чему се истиче су егоизам, лажи које шири и негативне мисли и енергија - истакао је Петровић за Срну.

Коментаришући Вукановићеву изјаву да је Петровић крив за све проблеме у јавним институцијама, те да су носиоци јавних функција Петровићеве жртве, предсједник Градског одбора СНСД-а Требиње је нагласио да је Вукановићев јасан циљ - што више мандата које не може добити ако не сруши своје противнике, јер сам нема никаквог програма, квалитета, нити дјела иза себе.

- Мислим да грађани дубоко вјерују и убијеђени су да Небојша Вукановић не може оставити никакво дјело, не може отворити ниједно радно мјесто, нити подијелити никакву пензију и плату. Његова реторика је искључиво хушкачка, уз мржњу и страх од политичке будућности - рекао је Петровић.

Он сматра да ће Вукановић и даље реаговати на начин као што је навикао, да забавља, да буде духовит и да износи полуинформације.

- Зато што не зна како функционише систем, не зна како функционише ни предузеће ни Влада ни министарство, не зна шта су радни процеси и налози, не зна шта је стручни а шта нестручан кадар,јер је код њега све у животу паушално - рекао је Петровић.

Народни посланик Небојша Вукановић рекао је данас на конференцији за новинаре да је предсједник Градског одбора СНСД-а у Требињу Лука Петровић крив за све проблеме у јавним институцијама, те да су носиоци јавних функција Петровићеве жртве.