latinica  ћирилица
21/01/2023 |  10:24 | Аутор: РТРС

Милошевић: Уврстити изградњу Суботичке улице у план комуналне потрошње

Потпредсједник Градског одбора СПС и одборник у Скупштини града Бањалука Дарко Милошевић позвао је градоначелника и скупштинску већину да се у план комуналне потрошње за 2023. годину уврсти изградња и проширење Суботичке улице која спаја насеља Дракулић и Шарговац.
Дарко Милошевић - Фото: РТРС
Дарко МилошевићФото: РТРС

Милошевић је апеловао на све актере политичке сцене у Бањалуци да се фокусирају на стварне потребе грађана и да донесу одлуке у интересу оних који су им дали повјерење

- Ово није тема за политичке сукобе, ово су стварне потребе и приоритети грађана који од градоначелника и скупштинске већине очекују рјешења. Поставља се питање, да ли неко треба да страда да би се почело са рјешавањем овог проблема? Угрожена је безбједност свих учесника у саобраћају, а посебно дјеце која тим путем иду у школу. Зато још једном позивам све њих да изађу на лице мјеста и да се увјере да је апел мјештана Дракулића и Шарговца више него оправдан и да је неопходно да изградња Суботичке буде уврштена у план комуналне потрошње. Није важно која ће политичка опција преузимати заслуге, важно је да посао буде квалитетно урађен али и да се заједнички рјешавају истински приоритети и проблеми наших суграђана - поручио је Милошевић.