latinica  ћирилица
21/01/2023 |  12:34 ⇒ 17:14 | Аутор: РТРС

Цвијановићева честитала предсједнику Кине Нову годину

Српски члан и предсједавајућа Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић упутила је честитку предсједнику Народне Републике Кине Си Ђинпингу поводом наступајуће кинеске Нове године, уз жеље за даљи просперитет Народне Републике Кине и благостање пријатељског кинеског народа.
Жељка Цвијановић - Фото: РТРС
Жељка ЦвијановићФото: РТРС

- Чврстог сам убјеђења да ћете у наступајућој години мудро и одважно наставити да остварујете стратешки значајне циљеве и да нижете нове успјехе на свим пољима. Увјерена сам да ће и ова година бити обиљежена вашим снажним економским и технолошким растом, као и досљедном борбом за очување универзалних тековина цивилизације, мира и безбједности у свијету - истакла је Цвијановићева у честитки.

Она је изразила наду да ће и ова година, као и претходне, бити пропраћена додатним развојем нашег пријатељства и међусобне сарадње.

- Вама, нашем искреном пријатељу, који сте на челу државног и партијског руководства Народне Републике Кине дугујемо велику захвалност за сталан напредак наших узајамних пријатељских веза у свим областима, а посебно политичког дијалога и плодоносне економске сарадње - нагласила је Цвијановићева.