latinica  ћирилица
21/01/2023 |  16:57 | Аутор: РТРС

Вишковић честитао Ђи Пингу кинеску Нову годину

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић упутио је честитку амбасадору Народне Републике Кине у БиХ Ји Пингу поводом наступајуће кинеске Нове године.
Радован Вишковић (Фото: twitter.com/Vlada_Srpske) -
Радован Вишковић (Фото: twitter.com/Vlada_Srpske)

- У име Владе Републике Српске, и у своје име, желим да Вам упутим срдачне честитке поводом наступајуће кинеске Нове године, уз најљепше жеље за успјех и просперитет Народне Републике Кине и нашег братског кинеског народа. Поносан сам на наше пријатељске односе које карактеришу повјерење и узајамна подршка, као и на резултате досадашње успјешне сарадње који се огледају у реализацији значајних инфраструктурних пројекат, али и у све значајнијим улагањима кинеских компанија у Републику Српску - навео је Вишковић у честитки.

Истакао је да га посебно радује што се развија културна сарадња, која ће допринијети још бољем међусобном разумијевању наших народа.

- Уз велику захвалност на досадашњој подршци и помоћи коју је Народна Република Кина пружила Републици Српској, примите срдачне поздраве и најљепше жеље поводом наступајуће кинеске Нове године - наводи се у честитки предсједника Владе Републике Српске Радована Вишковића.