latinica  ћирилица
24/01/2023 |  13:39 ⇒ 13:41 | Аутор: РТРС

Сладоје: Вјерујем у рад полиције

Одборник у Скупштини града Источно Сарајево Александар Сладоје, којем је рано јутрос запаљено возило, изјавио је Срни да вјерује у рад полиције и да се нада да ће починиоци ускоро бити пронађени, јер је крајње вријеме да се након неколико запаљених возила у Источном Сарајеву томе стане у крај.
Скупштина града Источно Сарајево - Фото: РТРС
Скупштина града Источно СарајевоФото: РТРС

- Колико сам упознат, полиција је на трагу починиоцима. Ноћас око 4.00 часа пробудила ме је експлозија. Изашли смо напоље и нисам успио да видим починиоце - рекао је Сладоје.

Сладоје је навео да је на његовом возилу "мерцедес МЛ" штета тотална, док је на возилу његовог брата и друга, који су поред била паркирана, причињена материјална штета.

- Укупна настала штета је око 25.000 КМ - рекао је Сладоје.

На питање да ли су му упућивање пријетње, Сладоје је навео да од његовог изласка из ДНС-а мирно живи, те да нема никаквог наговјештаја зашто би му неко наудио на овај начин.

- Не видим никакву индицију да би ми неко ово учинио, осим ако неко не види моју родбинску повезаност са Ненадом Нешићем и то што сам био у ДНС-у. Али, нисам више у тој странци - рекао је Сладоје подсјећајући да је и Предрагу Нешићу такође запаљено возило.

Из Полицијске управе Источно Сарајево саопштено је да након извршеног увиђаја, полиција предузима мјере и радње на проналаску извршиоца.