latinica  ћирилица
25/01/2023 |  10:33 ⇒ 10:40 | Аутор: РТРС

Бесплатан превоз на манифестацију "Дани зиме на Козари"

Град Бањалука организоваће бесплатан превоз за грађане на привредно-туристичку манифестацију "Дани зиме на Козари", која ће бити одржана на Мраковици у недјељу, 29. јануара.
Козара - Фото: РТРС
КозараФото: РТРС

Превоз аутобусом организован је у недјељу у 8.30 часова са старе аутобуске станице, док је полазак са Мраковице планиран истог дана у 16.00 часова.

Заинтересовани суграђани за превоз потребно је да се пријаве путем контакт телефона: 051/244-544, и то у периоду од 8 до 16 часова.

Како је предвиђено, првог дана ове дводневне манифестације, у суботу 28. јануара, биће одржан планинарски марш и ски-скуп, а другог дана ће на платоу на Мраковици бити одржана централна манифестација која ће обухватити такмичења градова у забавним играма, гастро такмичења и избор најбољих јела, те богат културно-умјетнички програм.

Централни догађај манифестације (спортска и гастро такмичења, забавно-умјетнички програм) почиње у недјељу у 11.00 часова.

Улаз у Национални парк "Козара" ће се тај дан наплаћивати по цијени од 2КМ, а за дјецу узраста до 15 година улаз се не наплаћује.