latinica  ћирилица
26/01/2023 |  16:21 ⇒ 16:27 | Аутор: Агенције

Звездини навијачи: На дербију навијачи оба тима

Навијачи Црвене звезде тврде да ће присталице Партизана моћи да унесу навијачке реквизите на меч 21. кола Евролиге, који ће бити одигран у петак од 19 часова у дворани "Александар Николић".
Црвена Звезда - Партизан (фото: Црвена звезда мтс) -
Црвена Звезда - Партизан (фото: Црвена звезда мтс)

Црвена звезда ће бити домаћин у мечу 21. кола Евролиге, а одређени број навијача Партизана ће присуствовати утакмици.

Најватренији навијачи "црвено-бијелих" огласили су се саопштењем дан уочи меча, истичући да дерби није дерби без присталица оба клуба.

- Сутра се игра још један историјски дерби, за нас први у Евролиги на домаћем терену. Гостујући навијачи ће бити на трибинама. Као што смо и најавили пред дерби у Арени дали смо све од себе да сачувамо дерби и да гостујући навијачи буду у хали. За утакмицу у Арени, Делије су добиле укупно нула карата, до пар сати пред утакмицу нисмо знали да ли ћемо моћи да уђемо са купљеним картама, није нам дозвољено да унесемо ништа што на себи има обиљежје клуба, док гости сада имају права да унесу све навијачке реквизите - навели су у саопштењу.

- Надамо се да је први корак који смо учинили заједно са КК Црвена звезда, довољан да сљедећи пут буде исто када ми будемо гостовали и да се сачува светиња дербија. Дерби није дерби без навијача оба тима - истичу Делије.