latinica  ћирилица
30/01/2023 |  10:26 ⇒ 11:46 | Аутор: РТРС

Клуб одборника СНСД у Скупштини града Приједора добио још два одборника

Клуб одборника СНСД у Скупштини града Приједора добио је још два одборника. Одборници Младен Радишић и Драган Ромчевић у будуће ће дјеловати у саставу Клуба одборника ове странке.
Радишић и Ромчевић прелазе у СНСД - Фото: РТРС
Радишић и Ромчевић прелазе у СНСДФото: РТРС

Радишић и Ромчевић у градску Скупштину ушли су као одборници ДНС-а, међутим, због неслагања с полтиком врха странке, са још три одборника напустили су ДНС.

Од тада су дјеловали као независни одборнички клуб.

На конференцији за новинаре приједорског Градског одбора СНСД-а истакнуто је да су ова два одборника изразила жељу да пређу у ову партију.

- Оно што је мене опредијелило да пређем у клуб одборника СНСД-а и ову странку јесу људи који се налазе у руковдству ГО СНСД-а, јер сваку странку чине људи. Ово су људи у које ја имам повјерења, с којим се добро познајем, и вјерујем прије свега овим људима и вјерујем да они могу реализовати програм који има СНСД, а који је на добробит свих грађана - изјавио је Ромчевић.

Радишић је истакао да СНСД као највећа странка има најбољи програм и политику за вођење државе и града.

- Мислим да је прородно било да се ми, колега Ромчевић и ја придружимо њима у раду Градске управе и за добробит грађана Приједора - додао је Радишић.

Драгослав Кабић, предсједник ГО СНСД-а Приједор изразио је наду да ће Радишић и Ромчевић својим дјеловањем побољшати прије свега рад Клуба, рад Градске управе, а и Градског одброа СНСД-а.