latinica  ћирилица
01/02/2023 |  13:52 | Аутор: Агенције

Фудбалери Звезде у част Михајловића

Фудбалери Црвене звезде прољећни дио сезоне настављају у суботу од 16 часова када ће угостити Војводину, у утакмици посвећеној Синиши Михајловићу.
ФК Црвена звезда - Фото: РТРС
ФК Црвена звездаФото: РТРС

У складу с тим, првотимци Црвене звезде ће на терен изаћи са подигунтом крагном на дресу.

Нема сумње да ће бити велики одзив у суботу, с обзиром да то да су се навијачи ужељели фудбала, али и да су традиционално прољећна отварања веома посјећена.

Просјечно је 18.330 навијача долазило на посљедњих 10 отварања прољећног дијела сезоне на стадиону "Рајко Митић", а вјерује се да ће сада бројка бити и већа, с обзиром на то да је ово утакмица посебног значаја за све навијаче Звезде.

У прилог томе да се очекује велики број навијача, иде и чињеница да Звезда када је ријеч о првим прољећним утакмицама има све побједе у 21. вијеку.

Гест играча у суботу биће само још један показатељ да је Синиша Михајловић једноставно бесмртан. Људски максимум и прави примјер звјездаша, због тога, никада неће бити заборављен и остаће заувијек дио своје Црвене звезде.

Свој долазак на утакмицу су потврдили Југовић, Бинић, Најдоски, Стојановић, Маровић, Љупко Петровић, Васлијевић и Момчиловић.