latinica  ћирилица
02/02/2023 |  10:12 ⇒ 10:13 | Аутор: РТРС

Влада Српске о поступку реструктурисања Жељезница Републике Српске

Влада Републике Српске разматраће данас информацију о актуелним и отвореним питањима у поступку реструктурисања "Жељезница Републике Српске".
Влада Републике Српске - Фото: РТРС
Влада Републике СрпскеФото: РТРС

На сједници Владе Републике Српске биће разматрана и информација о стању водопривредних објеката у Српској на подручјима која припадају сливу ријеке Саве и потреби наставка радова на уређењу и санацији водопривредних објеката, најављено је из Бироа Владе за односе са јавношћу.

Министри ће разматрати и информацију о потреби финансирања Пројекта доградње и проширења система противградне заштите Републике Српске, те информацију о потреби финансирања ремонта техничке опреме за оперативне послове противградне заштите.

На дневном реду је и информација о реализацији пројекта "Изградња и опремање намјенског објекта за пружање здравствене заштите обољелим од малигних болести ЈЗУ Универзитетског клиничког центра Републике Српске".

Биће разматрана и информација о реализацији Пројекта јачања приправности и реаговања у ванредним ситуацијама финансираног грант средствима посредством Свјетске банке.