latinica  ћирилица
02/02/2023 |  16:11 ⇒ 18:05 | Аутор: РТРС

Вукановић изазвао нови инцидент у Требињу (ВИДЕО)

Нови инцидент у Требињу у режији лидера Листе за правду и ред Небојше Вукановића.
Требиње: Вукановићев аутомобил испред Градске управе - Фото: РТРС
Требиње: Вукановићев аутомобил испред Градске управеФото: РТРС

Овог пута паркирао је свој аутомобил пред улаз у зграду Градске управе.

Вукановић је добио казну за непрописно паркирање, и кривичну пријаву за насилничко понашање, а из Градске управе стижу осуде оваквог чина.

Вукановић је око 11 часова аутомобил оставио на самом улазу у зграду Градске управе, закључао га и отишао. Једино објашњење - кратка порука која би требало да објасни повод за овакав чин.

Из Градске управе одмах су обавијестили полицију. Градоначелник Мирко Ћурић огорчен.

- Замислите особу која се одлучила на овај потез, шта она мисли о граду Требињу, Републици Српској? По мени то не може бити особа која је психички стабилна и која нортмално размишља - истакао је Ћурић.

Док је возило стајало пред улазом, неколико јаја је долетјело према њему са околних прозора. Полиција је све уредно евидентирала.

Призор је привлачио пажњу пролазника, а Вукановић се појавио након нешто више од два сата. Изјавио је да на овај начин упозорава градске власти за, како је навео, мобинг и незаконито поступање према појединим припадницима ватрогасне јединице.

- Народ неће да протестује, грађанима је хладно, плаше се, волво се не плаши, није му хладно, и ја сам оставио волво да блокира, ја ћу то да платим, могу да ми напишу казну, да ме притворе на седам дана, али нека плате и они други који малтеретирају сиротињу - навео је Вукановић.

Вукановића је на крају одвела полиција његовим аутомобилом, а сазнајемо, Тужилаштво ће га теретити за кривично дјело насилничког понашања.