latinica  ћирилица
07/02/2023 |  14:56 ⇒ 15:00 | Аутор: РТС

Рањени Бобан Ђузић пуштен на кућно лијечење

Бобан Ђузић, деветнаестогодишњак рањен недавно у нападу ножем у Могили код Витине, отпуштен је на кућно лијечење из болнице у Пасјану.
Бобан Ђузић (Фото: Канцеларија за КиМ) -
Бобан Ђузић (Фото: Канцеларија за КиМ)

Бобанов отац, Ивица Ђузић потврдио је за РТС да се Бобан здравствено осјећа добро и да ће га љекари редовно контролисати, јер тек треба да му скину конце са двије убодне ране.

Ђузићев бранилац адвокат Василије Арсић јуче је саопштио да су у полицијској станици у Клокоту поднијели кривичне пријаве против деветнаестогодишњег Бобана Ђузића из Могиле и малољетног Албанца Љ.Е. из истог мјеста.

Љ. Е. је осумњичен да је Ђузића прошле недјеље напао ножем нанијевши му двије убодне ране. Према наводима Арсића, малољетном Албанцу Љ. Е. одређена је мјера кућног притовра.

- Бобан Ђузић ће бити саслушан по изласку из болнице након чега ћемо знати која је мјера према њему одређена - рекао је Арсић.

Адвокат породице Ђузић подсјећа да из Тужилаштва још увијек нема квалификацију кривичног дјела, те да се чека налаз љекара.

Деветнаестогодишњи Бобан Ђузић задобио је два убода ножем у предјелу рамена када су, како је испричао, на њега насрнула три Албанца.