latinica  ћирилица
09/02/2023 |  10:23 ⇒ 10:25 | Аутор: РТРС

Промотивна кампања Мастеркард Атос банке - уштедите 10 КМ на једној трансакцији

Атос банка а.д. Бањалука и компанија Мастеркард покренули су промотивну кампању која почиње 06. фебруара 2023. године и трајаће до краја мјесеца марта.
Мастеркард Атос банке Бањалука (Фото: Уступљена фотографија) -
Мастеркард Атос банке Бањалука (Фото: Уступљена фотографија)

Како наводе из Банке, прва 2.023 клијента који у току трајања кампање, преузму своју нову Мастеркард Дебит картицу у најближој Атос банк пословници и обаве једну трансакцију, оствариће поврат у износу од 10 КМ.

- Важно је напоменути да се ово односи само за картично и онлајн плаћање, које несумњиво постаје саставни дио свакодневних активности све већег броја грађана - саопштено је из Банке.

Истичу, да је процес ребрендирања свих платних картица завршен, те да је тренутно у току њихова замјена, при чему се свим клијентима уручују нове Атос банк платне картице.

- У питању је нови дизајн картица, које су од сада у потпуно новом руху, прилагођене новом визуелном идентитету банке. У оквиру промотивне кампање коју организујемо са компанијом Мастеркард, уколико посједујете нашу Мастеркард Дебит картицу, имате могућност да након преузимања ребрендиране картице, обавите једно плаћање, те остварите поврат у износу од 10 КМ - изјавила је овим поводом Биљана Шева, руководилац Службе маркетинга и комуникација Атос банке.

Више информација о производима и услугама Атос банке а.можете пронаћи ОВДЈЕ.