latinica  ћирилица
09/02/2023 |  17:01 | Аутор: Б92

Душан Тадић се враћа у Војводину?

Предсједник Војводине Драгољуб Збиљић открио је у разговору за Тутомеркато да би каријеру у Новом Саду могао да заврши Душан Тадић.
Душан Тадић (Фото: EPA-EFE/ALI HAIDER) -
Душан Тадић (Фото: EPA-EFE/ALI HAIDER)

Капитен репрезентације Србије је каријеру започео међу "лалама" прије него што се отиснуо у Холандију.

- Душан Тадић је почео каријеру код нас. Отишао је прерано да би оставио већи траг. Можда би на крају каријере могао да нам помогне да освојимо титулу. Били бисмо одушевљени да га вратимо назад и да му затим понудимо и неку руководећу улогу у клубу. Да, говоримо о капитену Ајакса и репрезентазције Србије. Свака идеја која је њему занимљива, одговараће и нама - рекао је Збиљић.

Повод за интервју који је дао италијанском листу је нова сарадња између Војводине и Болоње – два клуба које спаја Синиша Михајловић.

Збиљић је открио да је циљ клуба да поново освојио титулу, што су посљедњи пут учинили када је управо Михајловић био дио тима.

- Прво, хвала Црвеној звезди што је организовала емотивну церемонију са нама. Можда млађи не знају, али Миха је први професионални уговор потписао са Војводином и 1989. нас водио до титуле првака државе. Он је легенда клуба и свјетског фудбала, лидер који је оставио дубок траг - истакао је Збиљић.