latinica  ћирилица
15/03/2023 |  13:58 | Аутор: СРНА

У четвртак облачно и вјетровито са повременим падавинама

У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра ће бити облачно и вјетровито вријеме, повремено са падавинама у источним предјелима, а највиша температура ваздуха биће до 11 степени Целзијусових.
Облачно - Фото: РТРС
ОблачноФото: РТРС

Послије подне и увече се очекује постепено смањење облачности, у западним и јужним предјелима уз сунчане периоде, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Дуваће умјерен до јак вјетар, сјеверних смјерова, на ударе олујне јачине.

Јутарња температура ваздуха износиће од минус два до три, у вишим предјелима од минус седам, а највиша дневна од седам до 11, у вишим предјелима око нула степени Целзијусових.

Данас преовладава облачно вријеме са кишом, а у вишим подручјима и на планинама је забиљежен снијег, подаци су Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха у 13.00 часова: Бјелашница минус шест, Кнежево, Хан Пијесак и Чемерно нула, Калиновик и Соколац један, Мраковица и Невесиње три, Гацко, Сребреница и Сарајево четири, Шипово пет, Зворник, Мркоњић Град и Рудо шест, Бијељина, Вишеград и Фоча седам, Билећа, Добој и Рибник осам, Бањалука, Нови Град, Приједор, Србац и Неум 10, Требиње 11 и Мостар 13 степени Целзијусових.