latinica  ћирилица
16/03/2023 |  09:41 | Аутор: СРНА

Лице проваљивало у куће, материјална штета 10.000 КМ

Бањалучка полиција извршила је криминалистичку обраду лица из Бањалуке чији су иницијали Б.М. због провале у породичне куће и крађе чиме је причињена материјална штета од 10.000 КМ.
Министарство унутрашњих послова, ПУ Бањалука - Фото: РТРС
Министарство унутрашњих послова, ПУ БањалукаФото: РТРС

Лице Б.М. осумњичено је да је 26. јануара и 14. фебруара провалило у двије породичне куће одакле је украло новац, накит и разне предмете, саопштено је из Полицијске управе Бањалука.

О свему је обавијештен дежурни тужилац бањалучког Окружног јавног тужилаштва, а лице Б.М. се терети за кривично дјело тешка крађа.

Директор предузећа из Кнежева пријавио је полицији да га је радник предузећа чији су иницијали А.В. вријеђао и упућивао му пријетње по живот.

Полиција је код наведеног лица пронашла и одузела пиштољ, а о догађају је обавијештен дежурни судија Основног суда у Котор Вароши, који се изјаснио да се достави извјештај о почињеним прекршајима из Закона о јавном реду и миру.

Бањалучка полиција ухапсила је лица из Бањалуке чији су иницијали Р.П. и Д.С. због кривичног дјела тјелесна повреда.

Полицијској станици пријављено је да су три непозната мушка лица 13. марта у 17.20 часова на раскрсници улица Косте Војиновића и Пут бањалучког одреда, физички напала оштећено лице, којем је указана љекарска помоћ у Служби хитне медицинске помоћи Бањалука.

О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука, наводи се у саопштењу.