latinica  ћирилица
19/03/2023 |  22:18 ⇒ 22:18 | Аутор: sputniknews.com

Бечић о другом кругу: Сваки наш потез биће против Ђукановића

Предсједнички кандидат Алекса Бечић рекао је да ће партијски органи Демократске Црне Горе донијети одлуку о подршци у другом кругу избора у Црној Гори.
Алекса Бечић (Фото: EPA-EFE/BORIS PEJOVIC) -
Алекса Бечић (Фото: EPA-EFE/BORIS PEJOVIC)

Бечић је честитао грађанима Црне Горе, ријечима да су избори потврдили да је Црна Гора 30. августа 2020. добила слободу у изборним процесима.

- Политичке структуре које су побиједиле 30. августа, освојиле су вечерас 60 одсто гласова, што је за 10 одсто више и потпуно је јасно шта је жеља грађана Црне Горе - рекао је Бечић.

Додао је да је актуелни предсједник и кандидат ДПС-а "Мило Ђукановић са 54 одсто прије пет година дошао на садашњи резултат и то је доказ да се ради о политици прошлости".

Бечић је честитао кандидату Покрета Европа сад Јакову Милатовићу на резултату и свим другим кандидатима који су, како је рекао, на фону демократских промјена.

Он је рекао да ће овлашћени партијски органи донијети одлуку о подршци у другом кругу, али да не треба имати дилему да ће сваки потез Демократа бити да се гласа против Ђукановића и његове политике прошлости.