latinica  ћирилица
19/03/2023 |  23:01 ⇒ 23:02 | Аутор: Агенције

Милатовић: Побједа свих оних који су 30 година носили бакљу слободе

Ово је побједа свих оних који су у претходних 30 година носили бакљу слободе, рекао је Јаков Милатовић, предсједнички кандидат Покрета “Европа сад” који се пласирао у други круг предсједничких избора у Црној Гори.
Јаков Милатовић - Фото: РТРС
Јаков МилатовићФото: РТРС

- Поштовани грађани и грађанке обећао сам да ћемо успјети и успјели смо. Ово је побједа свих оних који су бакљу слободе у претходних 30 година носили у Црној Гори и хвала им на томе. Ово је заједничка победа оних који су претходних 30 година били дискриминисани, чија су дјеца трбухом за крухом отишла, који су били сиромашни. Ово је побједа једнакије и праведније Црне Горе - рекао је Јаков Милатовић.

Захвалио је свим партијама и листама које су га подржали и нагласио да је ово "побједа цијеле Црне Горе, побједа које су генерације и генерације чекале".

- Вечерас смо направили пресудан корак ка 2. априлу гдје ћемо ову побједу да запечатимо, јер ово је побједа људи цијеле Црне Горе, ово је наша победа, ово је победа коју су генерације и генерације људи у Црној Гори чекали - нагласио је Милатовић.