latinica  ћирилица
20/03/2023 |  10:31 | Аутор: РТРС

Три лица физички нападнута и повријеђена у Бањалуци

Припадници Полицијске управе Бањалука раде на расвјетљавају два случаја физичког напада у којима су три лица повријеђена.
ПУ Бањалука - Фото: РТРС
ПУ БањалукаФото: РТРС

Из ове управе је саопштено да је полиција ухапсила лице чији су иницијали С.В. из Бањалуке због сумње да је напало оштећено лице и повриједило га.

Надлежној полицијској станици пријављена је туча у угоститељском објекту у Бањалуци. Полицајци су на лицу мјеста затекли оштећено лице са видљим повредама, те утврдили да га је напао непознати мушкарац који му је задао више удараца песницом у главе.

Оштећеном је указана љекарска помоћ на Универзитетском клиничком центру Републике Српске, а полиција је дошла до сазнања да се лице С.В. може довести у везу са извршењем кривиног дјела тешка тјелесна повреда, те је због тога ухапшено.

О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

Полиција предузима и мјере на документовању случаја након што су два оштећена лица пријавила да су их физички напали мушкарци који раде као обезбјеђење у угоститељском објекту у Бањалуци.

Оштећеним лицима је указана љекарска помоћ у Служби хитне медицинске помоћи у Бањалуци. О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

Припадници Полицијске управе Бањалука предузимају мјере на расвјетљавају случаја оштећења улазних врата и реклама на објекту које користи удружење грађана из Бањалуке. О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва.