latinica  ћирилица
20/03/2023 |  12:37 ⇒ 12:40 | Аутор: РТРС

Пожар у Сводни, пронађено беживотно тијело

Полицијској управи Приједор 18. марта 2023. године пријављено је да је у Новом Граду у мјесту Сводна, на приватној земљишној парцели, локалитет "Брезици", власништво Д.Л. из Новог Града, у остацима пожара пронађено беживотно тијело лица Д.Л, саопштено је из ПУ Приједор.
Полиција Републике Српске - Фото: РТРС
Полиција Републике СрпскеФото: РТРС

Извршеним увиђајем на лицу мјеста, прикупљеним обавјештењима, те другим мјерама и радњама које су предузете у циљу утврђивања околности пријављеног догађаја, нису пронађени трагови који би упућивали на постајање елемената кривичног дјела, наводи се у саопштењу.

О свему је обавијештен тужилац Окружног јавног тужилаштва Приједор који је наложио вршење обдукције настрадалог лица Д.Л, а која ће бити извршена 20. марта 2023. године у Јавној здравственој устани Завод за судску медицину Републике Српске.

Из ПУ Приједор апелујУ на све грађане на одговорно понашање приликом паљења ватре на отвореном простору, да након спаљивања угасе остатке несагорене материје, како би се спријечило њихово разношење вјетром и појава ширења пожара.