latinica  ћирилица
22/03/2023 |  18:23 | Аутор: Блиц

Даријан Малеш стиже у репрезентацију Србије

Како ствари стоје, фудбалска репрезентација Србије ускоро ће бити још јача у офанзивном дијелу екипе, пошто ће међу Орлове стићи талентовани члан миланског Интера Даријан Малеш.
Даријан Малеш (Фото: EPA-EFE/GEORGIOS KEFALAS) -
Даријан Малеш (Фото: EPA-EFE/GEORGIOS KEFALAS)

Овај момак је рођен 2001. године у Швајцарској у граду Луцерну и тренутно наступа у овој земљи за екипу Базела, а оно што је веома важно јесте да је он тренутно под уговором са италијанским гигантом Интером из Милана, преноси Блиц.

Родитељи су му поријеклом из Босне и Херцеговине, а његова одлука да заигра за репрезентацију Србије мораће да сачека до јуна, када ће бити ријешена сва потребна папирологија.

Иначе, он је прошао све омладинске селекције репрезентације Швајцарске, али се одлучио да од јуна ипак буде на располагању Драгану Стојковићу Пиксију.

Послије Лазара Самарџића, Србија је остварила још једну велику побједу, па ће Малеш кренути путем Владана Ковачевића, Срђана Бабића, Стевана Митровића, Миле Свилара и осталих...

Такође, његова вриједност на тржишту према Трансфермаркту тренутно износи 3.000.000 евра што је још један показатељ о каквом се потенцијалу ради.