latinica  ћирилица
25/03/2023 |  12:24 | Аутор: Агенције

Егзум: Имамо посебан мотив кад играмо пред нашим навијачима

Кошаркаш Партизана Данте Егзум изјавио је након утакмице са Олимпијакосом да је најбитније да су "црно-бијели" почели редовно да побјеђују код куће.
Данте Егзум и Кори Волден (Фото: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC, илустрација) -
Данте Егзум и Кори Волден (Фото: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC, илустрација)

Кошаркаши Партизана побиједили су синоћ у Београду екипу Олимпијакоса резултатом 90:75 (27:22, 21:12, 12:18, 30:23) у мечу 30. кола Евролиге.

Вјерујемо у себе као тим. На почетку сезоне изгубили смо неке мечеве које нисмо знали да затворимо. У међувремену смо то научили, почели више да вјерујемо у себе, користимо наше врлине. Најбитније је да смо почели да побјеђујемо редовно код куће и то је кључ. Кад играмо пред нашим навијачима и то нам даје посебан мотив и жељу да побиједимо. Знам да је за сваког противника велики притисак када мора да изађе пред овакву публику и игра. То морамо да искористимо најбоље што можемо. Поново је било спектакуларно. Баш сам желио да останем фокусиран на утакмицу, али сам морао мало и да погледам како је све то изгледало. Прошли су ме жмарци када су навијачи извукли кореографију, сјајно - истакао је аустралијски плејмејкер.