latinica  ћирилица
25/03/2023 |  14:32 ⇒ 17:52 | Аутор: РТРС

Миличевић: Блеф и представа за домаћу јавност

Поводом одлуке Владе Републике Српске о прекиду сарадње са амбасадама Сједињених Америчких Држава и Велике Британије у БиХ због мијешања у унутрашње послове БиХ и антидејтонског деловања, в.д. предсједник Српске демократске станке Милан Миличевић рекао је да се ради о још једном блефу и представи за домаћу јавност и бирачко тијело, од које ће нажалост највећу штету имати Република српска и њени грађани, саопштено је из СДС-а.
Милан Миличевић - Фото: Уступљена фотографија
Милан МиличевићФото: Уступљена фотографија

- Влада Републике Српске и владајућа партија понашају се као подвојена личност. Трагикомично је да у дану када Влада Српске доноси такву одлуку Цвијановић се налази у Њујорку у Сједињеним Америчким Државама, па се поставља питање зашто истог момента није сјела у авион и вратила се у Републику Српску? Она је прије само неколико дана дала одобрење за одржавање вјежби НАТО који чине и те двије земље - каже Миличевић.

Истиче да све то говори да се ради о још једној у низу представа за јавност и обмањивању бирачког тијела.

- С циљем представљања СНСД-а као патриота који се супротстављају највећој сили свијета, а у пракси се понашају супротно и веома понизно - закључио је Миличевић.