latinica  ћирилица
27/03/2023 |  13:23 ⇒ 14:50 | Аутор: РТРС

Музички спектакл у Бањалуци; "План Б ФЕСТ" окупља највеће регионалне рокенрол извођаче

Хуманитарна фондација "План Б"+ представља "План Б ФЕСТ", који ће се одржати у Бањалуци, 21. и 22. априла 2023. године уз наступе неких од највећих регионалних рокенрол извођача икада!
План б фест у Бањалуци - Фото: Уступљена фотографија
План б фест у БањалуциФото: Уступљена фотографија

- План Б Фондација настала је као резултат сарадње музичара са циљем да њене активности буду усмјерене на музичаре, музичку афирмацију, његовање доброг звука и очување регионалне музичке сцене. У том духу, са поносом, представљамо План Б ФЕСТ, који ће се одржати 21. и 22. априла ове године, на бањалучкој тврђави Кастел - саопштено је из Фондације.

Првог фестивалског дана у петак, наступиће Бајага и Инструктори уз специјалног госта из легендарне ЈУ Групе Драгог Јелића, Рибља Чорба и Дејан Цукић и Спори Ритам Бенд.

Друго фестивалско вече у суботу, резервисано је за премијерни и екслузивни заједнички наступ најпознатијег виолинисте са ових простора, Стефана Миленковића и једног од најпознатијих доктора са ових простора, др Нелета Карајлића под називом Rock El Clasico, Генерацију 5 и Влатко Стефановски Трио.

- Не пропустите истински музички спектакл који ће уз Српска Опен, тениски АТП250 турнир - највећи спортски догађај у историји Републике Српске, учинити Бања Луку епицентром најзначајнијих регионалних дешавања. С обзиром да се у град на Врбасу очекује долазак већег броја посјетилаца, за улазницама за План Б ФЕСТ већ сада влада велико интересовање - истичу из Фондације.

Улазнице за први План Б ФЕСТ по цијени од 25 за једно фестивалско вече, односно 40КМ за обе вечери, доступне су на продајном мјесту на Тргу Крајине у Бањалуци и путем онлине тикет сервиса Kupikartu.ba.

У случају лоших временских прилика фестивал се сели у бањалучку спортску дворану Борик.