latinica  ћирилица
28/03/2023 |  11:38 | Аутор: СРНА

Шулић: Креирати пословни амбијент с циљем раста привредних показатеља

Министар трговине и туризма Републике Српске Денис Шулић рекао је да је примарно опредјељење Владе Српске и ресорног министарства креирање привредног амбијента који ће водити сталном расту привредних показатеља и резултата.
Денис Шулић - Фото: РТРС
Денис ШулићФото: РТРС

Шулић је данас разговарао са предсједником Привредне коморе Српске Пером Ћорићем, а на састанку је договорено да представници Коморе, у складу са ранијом праксом, и у наредном периоду узму активно учешће у креирању свих докумената и пројеката овог министарства, саопштено је из ресорног мнистарства.

Шулић и Ћорић разговарали су и о претходној сарадњи и реализованим пројектима Министарства трговине и туризма Републике Српске и Привредне коморе Републике Српске са посебним освртом на пројекте промоције домаћих производа кроз кампање "Најбоље из Српске" и "Наше је боље", те пројекат туристичких ваучера и кампању "Доживи Српску".

Саговорници су потврдили да је досадашња сарадња реализована на завидном нивоу и на задовољство свих укључених страна, те изразили опредијељеност да оваква пракса буде настављена и у наредном периоду.