latinica  ћирилица
29/03/2023 |  11:21 ⇒ 11:30 | Аутор: РТРС

Управљајте пословним финансијама било када и било гдје уз Адико бизнис мобилну апликацију

Адико пословни клијенти више неће морати само из канцеларије да воде своје пословне финансије, јер је Адико банка Бањалука клијентима омогућила Адико бизнис мобилну апликацију.
Адико банка - Фото: Уступљена фотографија
Адико банкаФото: Уступљена фотографија

Са овом апликацијом клијенти могу, било када и било гдје, сами да управљају финансијским пословањем своје компаније. Из Адико банке Бањалука истичу да уз ову апликацију пословни клијенти остварују бројне погодности, уз које ће олакшати своје пословање, уштедјети вријеме и новац.

- Тржиште и пословање се осавремењују великом брзином, а Адико као дигитална банка прати тај темпо, настојећи пословним клијентима да омогући једноставно и сигурно банкарство у сваком моменту. Уз Адико бизнис мобилну апликацију пословни клијенти од сада могу да остваре повољније накнаде за извршење уплата, а осим тога својим финансијама управљају кад год желе и гдје год да се налазе. Уз ову мобилну апликацију је могућа контрола трошкова уз преглед стања и промета, отплатних планова, преглед картица, трансакција, али и бројне додатне олакшице у руковођењу финансијама - навео је Душко Прешић, директор Одјела продаје за правна лица у Адико банци Бањалука.

Пословни клијенти који инсталирају апликацију Адико бизнис Бањалука до 15. септембра 2023, биће ослобођени плаћања мјесечне накнаде за првих шест мјесеци коришћења мобилне апликације.

Адико бизнис Бањалука апликацију је могуће инсталирати на свим Андроид, ИОС и Хуавеји уређајима, а сви заинтересовани апликацију могу да уговоре у најближој Адико пословници.

Више информација о функционалностима Адико бизнис мобилне апликације сазнајте путем ЛИНКА, а за сва питања позовите Адико контакт центар на 051/951-000.