latinica  ћирилица
30/03/2023 |  08:40 | Аутор: РТС

Ветерани Партизана против Реала, увертира меча 32. кола Евролиге

Кошаркашки клуб Партизан саопштио је да ће у петак, 31. марта утакмици 32. кола Евролиге између "црно-бијелих" и мадридског Реала претходити меч ветерана два клуба.
Кошарка - Фото: РТРС
КошаркаФото: РТРС

Меч Партизана и Реала из Мадрида на програму је 31. марта од 20 часова и 30 минута у "Штарк арени", док ће ветерани два клуба меч одиграти од 17.30.

Дрес и једног и другог тима носиће Новица Величковић и Никола Лончар, који су током каријере играли за Партизан и за Реал.

У саставу Партизана биће: Миленко Тепић, Тоза Зоркић, Александар Рашић, Вуле Авдаловић, Веселин Петровић, Саша Павловић, Предраг Шупут, Бранко Синђелић, Ратко Варда, Славко Вранеш, Дејан Томашевић и Мишко Марић.

За Реал ће играти Фелипе Рејес, Корбалан Игнасио, Ернандес Сонсека, Едуардо Гонзалес, Лоренцо Санс, Хавијер Перес, Роберто Нуњес, Антонио Љоренте, Хорхе Перес и Бланко.

Кошаркашки клуб Реал Мадрид налази се на другом мјесту Евролиге и обезбиједио је нокаут рунду овог такмичења, док је Партизан на три кола до краја регуларног дијела сезоне на седмој позицији са изгледним шансама за Топ 8 фазу најелитнијег кошаркашког такмичења Европе.

У првој утакмици одиграној у Мадриду током текуће сезоне у 10. колу Реал је био бољи од Партизана 105:97.