latinica  ћирилица
30/03/2023 |  15:38 | Аутор: РТРС

Борац гостује у Тузли; Мариновић вјерује у повољан исход

Након двонедјељне паузе наставља се премијерлигашка трка, а фудбалери Борца одлазе на мегдан екипи Тузла Ситија. Минули период, "црвено плави" искористили су да кроз тренинг додатно подигну ниво форме.
Јанез Пишек и Винко Мариновић - Фото: Уступљена фотографија
Јанез Пишек и Винко МариновићФото: Уступљена фотографија

- Није дуго прошло, мање од три седмице, од нашег посљедњег дуела са Тузла ситијем, тако да нема великих непознаница између нас. Сигурно је да ће они играти другачије него што је то био случај у Бањалуци. Што се нас тиче, морамо задржати ниво из те утакмице и ако поновимо игру сматрам да резултат неће изостати. Радује ме што су сви играчи здрави и на располагању за двобој на "Тушњу" - рекао је Винко Мариновић, шеф стручног штаба ФК Борац.

На располагању стручном штабу је и Јанез Пишек који се без проблема уклопио у екипу. Јанез је оставио одличан утисак у протеклим утакмицама, а каже да је на њему и саиграчима да наставе тамо гдје су стали прије одласка на премијерлигашку паузу.

- Чека нас једна тешка утакмица. Екипа Тузла Ситија се бори за опстанак и сигурно ће дати све од себе да остваре своје циљеве, али ми имамо своје амбиције. Очекујем и да буду веома опрезни јер знају како смо ми одиграли са њима у Бањалуци. Не плашимо се никога и на нама је да поновимо наша минула издања. Морамо да дамо све од себе и тада ће побједа доћи - рекао је Јанез Пишек, фудбалер Борца.

Утакмица 24. кола м:тел Премијер лиге БиХ између фудбалера Тузла Ситија и Борца на програму је у петак 31. марта (18.00 часова) на стадиону "Тушањ".