latinica  ћирилица
31/03/2023 |  12:11 ⇒ 12:30 | Аутор: РТРС

"Old School" са Мото Фестом поново на Кастелу; Бајкери из земље, региона и свијета у Бањалуци (ВИДЕО)

Мото Фест, Бањалука ове године по шести пут отвара врата за све љубитеље двоточкаша, али и оне жељне забаве, дружења и доброг провода.
Мотофест - Фото: Уступљена фотографија
МотофестФото: Уступљена фотографија

Под овогодишњом паролом "Old School is Back in Town", Мото клуб Стршљен, који је организатор овог догађаја, од 25. до 27. маја у Бањалуку доноси сјајан фестивалски програм, мноштво садржаја, добре енергије и позитивног става, који ће у град на Врбасу и овога пута привући бајкере и посјетиоце из земље, регије, али и свијета.

Циљ овог догађаја је промоција мото спорта и мото туризма у Бањалуци, као и унапређење садржаја и понуде за бајкере који сваке године у све већем броју посјећују овај догађај, али исто тако постају све чешћи посјетиоци нашег града и околине током цијеле године.

Мото клуб Стршљен и ове године потрудио се да током тродневне мото авантуре на тврђави Кастел не недостаје добре забаве, провода и грмљавине мотора. Очекују вас богати садржаји: мото и квад сајам, на којем ће и ове године најбоље из своје понуде представити највећи мото брендови и произвођачи мото опреме, стантери са егзибицијама које заустављају дах, мото дефиле бањалучким улицама, у којем ће учествовати неколико хиљада бајкера, дјечији Мото фест, хуманитарна томбола, панорамска разгледања Бањалуке и околине, као и мноштво других атракција.

Осим тога, на Кастелу вас очекују три ноћи ватре, енергије и "rock’n’roll-a".

За одличан провод ове године задужени су: Коза Мостра, Горан Баре & Мајке, Кербер, Гоблини, Деца Лоших Музичара, ЈУ Група, Orthodox Celts, Исказ, Лет3. И то није све, јер осим вечерњег очекује вас и сјајан дневни музички програм, у оквиру којег ће нас забављати: Најда - Балкан Трип, Рок Апотека, Django & Space Cowboys те Strings-и.

Улаз за све бајкере је бесплатан! Сви они који желе да буду дио најбоље мото забаве у регији и уживају у одличном концертном програму једнодневне, дводневне и тродневне улазнице за музички програм могу да купе путем онлине продајног система www.gigstix.ba, као и на GIGSTIX продајним мјестима широм БиХ.

У истом периоду бањалучани ће поред бројних двоточкаша дочекати и четвероточкаше, љубитеље адреналина и брзине, јер је крај маја резервисан и за Quad Week од 25. до 28. маја. Још један разлог више зашто баш у овом периоду посјетити Бањалуку.

Организатори поручују: "Стара је школа која не скреће са пута. Old School са Мото Фестом поново долази у Бањалуку, 25, 26. и 27. маја. Видимо се на тврђави Кастел!"

Све информације о новостима и садржајима овогодишњег "Мото Феста, Бањалука 2023" доступне су на званичној страници догађаја www.motofestbl.com.