latinica  ћирилица
31/03/2023 |  12:38 ⇒ 05/04/2023 | 09:59 | Аутор: РТРС

Отворена нова Нестро бензинска станица у Мостару (ВИДЕО)

Компанија Нестро петрол отворила је нову бензинску станицу на атрактивној и фреквентној локацији, на адреси Врапчићи бб, а која је уједно и прва на подручју града Мостара!
Нестро - Фото: Уступљена фотографија
НестроФото: Уступљена фотографија

Бензинска станица Мостар је још један Нестро малопродајни објекат који припада премиум категорији, што значи да су сви радови на адаптацији извршени у складу са највишим еколошким и техничким стандардима. Објекат су отворили Раис Сафин, генерални директор Нестро Петрола, и градоначелник Мостара, Марио Кордић.

Поводом отварања нове бензинске станице Раис Сафин, генерални директор Нестро петрола каже да сваке године у процес развоја малопродајне мреже улажу око два милиона евра.

- Задовољство наших потрошача нам је на првом мјесту и ова бензинска станица је првенствено изграђена за њих. Наши потрошачи за нас представљају највиши приоритет и зато проширујемо услужно-продајни простор и развијамо услуге. Такође бих нагласио да ће на овом објекту запослење пронаћи и нових десет радника - Каже Сафин.

Нестро малопродајни објекат у Мостару у потпуности је усмјерен на задовољење потреба и пружање врхунске услуге савременим потрошачима, а поводом отварања нове станице за снабдјевање горивом, компанија Нестро петрол је припремила и посебне погодности за потрошаче:

- На дан отварања првих 30 купаца добило је гориво у вриједности од 50 КМ;
- Снижене цијене свих нафтних деривата;
- Гратис кафа током првих мјесец дана рада, те друге бројне погодности.

У циљу подршке локалној заједници, Нестро петрол је поводом отварања БС Мостар, Центру за дјецу са посебним потребама "Лос Росалес", донирао картицу за гориво у вриједности од 1.000 КМ.

Градоначелник Мостара, Марио Кордић, пожелио је добродошлицу и успјешан рад Нестро петролу и потврдио да је ово врло значајна инвестиција.

- Ради се о респектабилној компанији која поставља високе стандарде у овом сегменту привреде. Драго ми је да је ова бензинска пумпа направљена по највишим стандардима с обзиром да се налази у једном специфичном дијелу града на улазу у Мостар - рекао је Кордић и додао да ће бити срећни ако Нестро настави ширити своје капацитете и самим тим отварати нова радна мјеста.

Како наводе из ове компаније, на савремено опремљеној Нестро бензинској станици Мостар, потрошачима је 24 часа дневно на располагању широк асортиман производа, те су уз квалитетна горива, доступна и моторна уља, мазива и функционалне течности са потписом Рафинерије уља Модрича, ауто-козметика и богат избор допунских производа.