latinica  ћирилица
31/03/2023 |  14:19 | Аутор: ТАНЈУГ

Милојевић: Желимо побједу и нова три бода пред нашом публиком

Тренер фудбалера Црвене зведе Милош Милојевић изјавио је пред утакмицу са екипом Младости из Новог Сада да жели побједу и нова три бода пред домаћом публиком.
Милош Милојевић (Фото: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC, илустрација) -
Милош Милојевић (Фото: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC, илустрација)

Фудбалери Црвене звезде сутра од 18 часова дочекују екипу Младости из Новог Сада у утакмиви 28. кола Суперлиге Србије.

- То би био иделан сценарио, да се титула овјери у дербију. Међутим не гледамо на тај начин. Очекује нас утакмица против Младости ГАТ, желимо да одиграмо добро и да из те добре игре пробамо да дођемо до доброг резултата. Приступ и припрема утакмице, све је прошло како треба. Играчи су фокусирани, то нам даје позитивну енергију. Наравно да је екипа која је на дну увијек растерећенија, требају им бодови и мотивисани су, зато што се боре за опстанак. Међутим не могу да схватим да неко може бити мотивисанији од нас на Маракани, да пред својом публиком забиљежимо још једну побједу и нова три бода - изјавио је Милојевић.

Осврнуо се стратег "црвено-бијелих" на питање квалитета противничке екипе.

- Имају квалитетне играче са интернационалним искуством, Вујадиновића, уз то и једног играча са којим сам сарађивао Ромен Гала, који је незгодан, дао је гол и вјечитом ривалу. Поред њих ту су још и Кристијан, Максимовић, све су то добри суперлигашки играчи. Не треба никако заборавити ни тренера Лалатовића, који је искусан у овом каравану, водио је доста клубова са јако пуно успјеха, свакако да имају адуте - закључио је Милојевић.